Corporate Vlog/content Services

Tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek maken we kennis. Mijn voorkeur gaat naar een bezoek op locatie.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat de wensen en/of ideeën zijn. Uiteraard is het van belang om de doelen te bespreken. Dit gaat natuurlijk gepaard met een doelgroep-segmentatie. We moeten tenslotte doeltreffend te werk gaan.

Strategie, concept, productie en montage zijn onderdelen van het gesprek, Dit maakt het plan concreet en duidelijk.

U heeft de vrijheid om zelf een script te bedenken voor het content-filmpje. Echter kunnen wij ook deze service leveren. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Aan de hand van een checklist, programma, thema, doelen, ideeën en suggesties kom ik met een script-voorstel dat ook gelijk gekoppeld is aan een offerte/begroting. 

Dit gaat in combinatie met het 1e draaiboek/script met een DEMO FILM. Deze service is GRATIS!

Dan is het natuurlijk de bedoeling dat het filmpje wordt gepubliceerd. Dat kan op de website zijn van uw bedrijf. Dit kan ook op de socials zoals Facebook, Instagram, TikTok, of op Speak-app binnen uw bedrijf. Het is ook mogelijk om verschillende varianten van een type video-productie te  laten maken, een langere voor op de website, en een korte voor op de socials. We monteren en editen uw video's tot final Corporate-Content-Productie.


Kennismakingsgesprek Styling

Tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek maken we kennis. Mijn voorkeur geniet naar een bezoek op locatie, het liefst zelfs op locatie in het pand/ruimte(s). Op locatie kunnen we dit het beste beoordelen, zien en de beleving visualiseren hoe we de ruimte(s) het beste kunnen aankleden, decoreren en stylen.
Uiteraard zijn alle wensen, ideeën en suggesties van harte welkom. Vanuit deze wensen en suggesties adviseren wij u om de beleving te realiseren die u voor ogen heeft!. Aan de hand van een checklist, programma, thema, doelen, ideeën en suggesties (draaiboek) kom ik met een voorstel die dan ook gelijk gekoppeld is aan een offerte/begroting. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb