Ik ben Marcel van Heusden, 54jr.

Vanaf mijn 15e ben ik werkzaam geweest in de Retail. Ik ben de afgelopen 20jaar werkzaam geweest als bedrijfsleider/manager bij grote concerns, zoals IKEA, Karwei en Blokker. Naast deze functies heb ik veel nevenactiviteiten mogen doen. Mijn kwaliteiten zijn creativiteit, lef, vindingrijk, plannen/organiseren en communicatieve vaardigheden. Ik heb veel ervaring met commercie, presentatietechnieken, Hospitality en projectmatig werken. MET resultaat!

Verkoopgebieden van keukens, vloeren, woninginrichting, bouwmarktsector, interieurverlichting, badkamers zijn dan voor mij erg bekende branches.

Zodoende kan ik wederom mijn eindeloze creativiteit tot uiting brengen, die ik jarenlang hebben kunnen doen in mijn werk in de Retail. Visuele thema’s en projecten tot uiting brengen MET resultaat!. (Bewegende) beelden creëren en visualiseren die met een daadwerkelijke Storytelling, impact creëren.

MET resultaat!

 

Corporate-Content-Producties


Ik maak Corporate-Content-Producties voor beroepen en bedrijven. Uw beroep of bedrijf kan worden uitgelicht d.m.v. een filmpje op ieder gewenst gebied of discipline binnen uw organisatie.

Ik maak een demo-content-filmpje met een daarbij behorende beknopte regie en script in de vorm van een draaiboek.

 

Deze laatste service in de vorm van een voorstel is op dit moment GRATIS!

STYLING


Ook ben ik decorateur/stylist in het decoreren van feesten en partijen, in ieder gewenst formaat, soort en omvang in de vorm van mooie en professionele styling.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een uitvoering van een Corporate-Content-Productie of een geweldige mooie party-styling, dan verneem ik dit graag.

Email: suonogens@gmail.com

Ik informeer u graag verder over de diensten die ik kan leveren.

Hartelijke groeten,
Marcel van Heusden

Maak jouw eigen website met JouwWeb