Functie-video's "stagiaires"

Gepubliceerd op 24 maart 2024 om 22:17

Functie-vids “Stagiaires”
(Corporate Content Producties)

Een unieke kans om toekomstige stagiaires te laten zien én horen hoe leuk de leer-werkomgeving is in uw bedrijf.

Als voormalig bedrijfsleider in de detailhandel weet ik als geen ander hoe geweldig leuk het is om stagiaires op te leiden en in te zetten op de werkvloer. Toekomstige parels die kunnen doorstromen naar mooie (leidinggevende) functies! Stagiaires kunnen een fantastische aanvulling zijn binnen bezettingen. Uiteraard is het van groot belang dat deze medewerkers de juiste ondersteuning verdienen. De kracht is de leeromgeving “visueel” te vertellen (Story-telling) en wat de verschillen zijn tussen BOL en BBL opleidingen. Dit in combinaties met de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die de stagiaires mogen verrichten, on-the-floor en in iedere branche!

Ik maak filmpjes en foto´s die vervolgens tot één content-productie wordt geproduceerd. Ik werk op een hele simpele en doeltreffende manier. Ik werk met simpele packshots en/of filmbeelden, en een geweldig rated-video-editor-software. Dus geen dure of complexe camera apparatuur en/of Full-Frame camera’s.

Een filmpje van een medewerker/manager die de juiste intrinsieke motivatie laat zien, is een goeie ondersteuning om kracht bij te zetten bij de Story-telling. Dus de "mens achter de mens" met oprechte nieuwsgierigheid én betrokkenheid.

Deze functie-vids kunnen ingezet worden om stageplekken in te vullen. Of als vast onderdeel van uw HR-kernactiviteiten (Duurzame inzetbaarheid, Talent Management en Strategische personeelsplanning). Zo’n filmpje zal werkelijk op b.v. TikTok enorm goed worden bekeken = doelgroep!

Een ding is zeker. Deze functies-vids kunnen de juiste verbinding maken tussen werkgevers, stagiaires en R.O.C.

Niet zomaar een filmpje dus, maar een met impact, inhoud en verbinding!

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact op! Een korte demo-film is op dit moment GRATIS!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb